2 ago 2016

Eines d'hort adaptades

Dins del món de la discapacitat física, s'han anat fent avenços al llarg dels anys que han ajudat a la inclusió i incorporació de les persones amb aquestes característiques a la societat. 

És important que es fabriquin eines adaptades a la diversitat funcional de totes les persones i que permetin la millora de les activitats de la vida diària.

Aquí deixem un recull d'eines per utilitzar a l'hort i a la jardineria, pensades fer facilitar la tasca i fer els individus més autònoms:


Aquestes eines tenen un mànec amb un angle especial que permet que sigui fàcil d'usar. Al mantenir la mà i el canell en un angle natural, elimina tensions i ampolles que poden ser causades per les eines de jardí convencionals.

Per a una ajuda addicional, es pot afegir un altre element de suport per al braç que es col·loca a la part posterior de l'eina i que permet utilitzat també la força de l'avantbraç.
Si voleu trobar més eines, adquirir-ne o informar-vos, us deixem aquest enllaç per a que feu una ullada a la seva varietat de productes.



No hay comentarios:

Publicar un comentario